Varför välja oss?

Grundpelaren i hela RS är kvalité före kvantitet. Genom det noga utvalda sortimentet har vi valt att skala ner bilvården till det absolut bästa marknaden har att erbjuda, enligt oss.

  • Dagens bilvårdsutbud är en stor djungel. Det stora marknadssortimentet har enligt oss bara orsakat mer förvirring över vad man ska välja och inte, snarare än att erbjuda kunden bra bilvård.

– RS koncept ger dig svaret på vad som är bra och inte där ute. På så sätt slipper du spendera pengar på produkter som kommer göra dig besviken. Utöver sparar du tid och energi då du slipper testa vad som funkar och inte!

Det viktiga för oss är att erbjuda dig som kund tryggheten att man får valuta för pengarna!

Sammanfattningsvis, RS har samlat den bästa bilvården på en och samma sida!

Vad står vi för?

Enkelhet – Vi vill hålla det enkelt, allt annat än högkvalitativa produkter filtreras bort från oss.
Sparsamhet – RS koncept gör att du som kund slipper köpa och testa alla produkter ute på marknaden. Vi vägleder dig genom det bästa marknaden har att erbjuda enligt våran mening, vilket sparar tid och ger en ökad ekonomisk frihet.
Trygghet – Genom vårt noga utvalda sortiment ger vi våra kunder tryggheten och garantin att man får valuta för pengarna. För oss är det en självklarhet att smala ner sortimentet från lågkvalitativa produkter för att enbart erbjuda kunden produkter med toppkvalité, till ett bra pris.

Vi gör att kunden sparar tid och pengar, men erbjuder också enorm trygghet i köpen.

Vision

Att underlätta ekonomiskt och tidsmässigt för människor som vill hålla bilen i bästa skick. Kundens bilvård är våran högsta prioritet.

Affärsidé

RS Detailing erbjuder ett noga utvalt sortiment, inriktat på den bästa bilvåren som marknaden har att erbjuda, enligt oss. Vi vill att kvalitétgränserna ska vara tydliga så kunden kan bli erbjuden prisvärd bilvård av högsta kvalité.