Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsmetoder är Swish, kortbetalning och banköverföring. Vi erbjuder också fakturering, var vänlig kontakta oss ifall ni önskar detta betalsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller upp till 14 dagar efter köp. Detta hoppas vi självfallet inte ska behöva hända, men om så sker kontakta oss så åtgärdar vi detta så snabbt vi kan.

Leveranser

Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar. Alla leveranser sker med DHL till närmaste Serviceombud. När leveransen har anlänt, så kommer du bli informerad via sms med information. Vid undantag eller försening orsakad av avvikande omständigheter, så kan leveransen ta upp till 7 arbetsdagar (du kommer i detta fall bli informerad om detta i god tid)

Garanti

Garantitiden skiljer sig åt mellan olika produkter, detta specificeras i produktinformationen. Kontakta alltid oss via kundtjänst innan du returnerar något. Vid garantiärenden står vi för returfrakten.

Vi kontrollerar/testar insända varor i enlighet med din felbeskrivning, det underlättar därför om du beskriver din felnotering så detaljerat som möjligt. Om varan konstateras vara felfri och/eller ej täcks av garantin, debiteras en avgift om f.n. 350 kr inklusive moms för att täcka våra kostnader för retur, administration och felsökning.

Bytesrätt/Returer

Om kunden önskar att göra en retur, så ska detta bekostas av kund, såvida inte RSdetailing har orsakat skada eller avvikande defekt. Kunden får tillbaka sina pengar efter att RSdetailing granskat och säkerställt produktens skick. Eventuellt byten av produkter är möjligt. Detta görs genom att ni kontaktar oss så hittar vi en gemensam lösning. Om försändelse anlänt vid ombud, men inte hämtas ut av kund som vidare leder till att beställningen skickas tillbaka till oss, så har RSdetailing rätt att debitera dig som köpare, en avgift på 300kr inkl moms för att täcka upp för frakt, administration, arbetstid för paketering m.m.

GDPR etc

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig som kund hos oss när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte. Vi använder endast dina personuppgifter för att kunna skapa kvitton och skicka ut ordrar. Du som kund har alltid rätt att få reda på hur vi lagrar och använder dina personliga uppgifter och hur vi hanterar den information vi får av dig som kund.

Allting lagras via Wordpress plattformen och du kan när som helst begära ut alla uppgifter ur systemet.

Uppgifter som lagras är följande: Namn, adress, telefonnummer och eventuell mail-adress.

Vid minsta fundering eller fråga så maila gärna info@rsdetailing.se